Solutii Cloud

Lumea s-a schimbat, iar conceptul de cloud computing intra in atentia tot mai multor companii.


Tendinta mondiala este de migrare de la aplicatiile instalate pe computere, achizitia si operarea propriei infrastructuri IT la inchirierea acestei infrastructuri si utilizarea online a aplicatiilor. Prin Cloud Solution Provider (CSP), clientii Austral Trade pot cumpara solutii Microsoft Cloud pe baza de abonament cu plata lunara sau anuala. Asta inseamna ca poti folosi o solutie de tip enterprise fara sa platesti de la bun inceput licente costisitoare pentru pachete complexe.

Prin CSP, platesti doar pentru ceea ce consumi. Adaugi noi functionalitati doar cand ai nevoie si renunti la ele cand nu le mai folosesti pentru a adauga apoi altele, in functie de necesitatile business-ului tau. Modelul de vanzare CSP este unic prin faptul ca reuseste sa creeze avantaje esentiale pentu toti clientii nostri.

 

Orice companie, indiferent de dimensiune, are acum acces la:

- aplicatii de gestionare a documentelor, tabelelor, prezentarilor sau notitelor

- solutii cu platforme de colaborare complexe

- servicii de e-mail, mesagerie instanta de nivel profesional pentru companii

- solutii de stocare a datelor

- administrarea centralizata a utilizatorilor si setarilor contului

- disponibilitate de 99.9% a serviciilor

- securitate de nivel enterprise

 

Prin CSP, clientii Austral Trade pot cumpara solutii Microsoft Cloud precum Office 365, Intune, Enterprise Mobility Suite, Microsoft Azure si CRM Online, cu plata prin abonament lunar.

 

Contacteaza si tu consultantul tau de vanzari Austral pentru mai multe detalii!

 

Daca nu ne cunoastem inca si vrei sa devii clientul nostru, contacteaza-ne pe adresa sales@austral.ro sau la numarul 02105281818.