Despre Austral

Ne-am inceput activitatea in 1993, avand 3 angajati, un birou si o masina. Ne-am dorit inca de la inceput sa fim un furnizor de produse de papetarie de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri si an de an am pus laolalta mixul de produse potrivit, logistica si, cel mai important, oamenii inimosi care si-au pus amprenta in tot ceea ce am facut.

Astazi suntem mandri ca ati apreciat viziunea noastra si ca ne-ati incurajat sa va oferim servicii de calitate, asa ca am ales ca Austral sa devina mai mult decat un furnizor de papetarie, sa fie un adevarat integrator de solutii pentru companiile care ne aleg ca parteneri. Astfel, portofoliul de produse a crescut treptat cu noi categorii, de la masini de birou la mobilier, de la accesorii de birou la IT&C, de la protectia muncii la produse de curatenie, iar lista poate continua. In plus, am inclus in lista noilor servicii pe care vi le punem la dispozitie si pe cel de livrare flori, solutii cloud si creare de magazine online la cheie. 

Printre brandurile pe care le regasiti in portofoliul Austral se numara: Schneider, Rexel, Dahle, Novus, CEP, Clairefontaine, Rhodia, Exacompta, Data Copy, Tarifold, Parker, Dymo, Paulmann, Pierre Henry, Quo Vadis, 2x3, Kevron, Kensington, 3M, Durable.

In anul 2019 am fost mandri sa fim inclusi in topul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, care ne-a plasat pe locul 10 in topul intreprinderilor mijlocii.