Despre Austral

Ne-am inceput activitatea in 1993, avand 3 angajati, un birou si o masina. Ne-am dorit inca de la inceput sa fim un furnizor de produse de papetarie de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri si an de an am pus laolalta mixul de produse potrivit, logistica si, cel mai important, oamenii inimosi care si-au pus amprenta in tot ceea ce am facut.

Astazi suntem mandri ca ati apreciat viziunea noastra si ca ne-ati incurajat sa va oferim servicii de calitate, asa ca am ales ca Austral sa devina mai mult decat un furnizor de papetarie, sa fie un adevarat integrator de solutii pentru companiile care ne aleg ca parteneri. Astfel, portofoliul de produse a crescut treptat cu noi categorii, de la masini de birou la mobilier, de la accesorii de birou la IT&C, de la protectia muncii la produse de curatenie, iar lista poate continua. In plus, am inclus in lista noilor servicii pe care vi le punem la dispozitie si pe cel de livrare flori si solutii cloud pentru companii. 

Printre brandurile pe care le regasiti in portofoliul Austral se numara: Schneider, Dahle, Novus, CEP, Clairefontaine, Rhodia, 3M, Exacompta, Bi-silque, Tarifold, Parker, Dymo, Paulmann, Pierre Henry, Quo Vadis, Durable, Xerox, Navigator, Asus, Varta, Verbatim si lista continua.

 

Relevanta construita pe piata din Romania a stat la baza relatiilor dezvoltate cu furnizori din toata lumea si a facut ca Austral sa devina singura companie romaneasca de birotica si papetarie afiliata Office Depot, furnizor global de solutii destinate activitatii de birou.

Parteneriatul a adus acces direct la tendinte de dezvoltare si modele de buna practica, transferate direct in activitatea de zi cu zi a companiei, iar efectele sale au insemnat dezvoltare continua a know-how-ului echipei si beneficii directe pentru clienti, regasite la nivel de produse si servicii-suport.

 

In anul 2019 am fost mandri sa fim inclusi in topul organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, care ne-a plasat pe locul 10 in topul intreprinderilor mijlocii.

 

                         

 

Compania Austral Trade face parte din grupul Austral, alaturi de firma Scribant Distribution, reprezentant autorizat si importator de instrumente de scris Schneider GmbH in Romania.