Pagina Verde

Dintr-o continua preocupare pentru mediu, nu lasam nimic la voia intamplarii. Avem grija sa ne punem amprenta intr-un mod pozitiv atunci cand interactionam cu natura. Cu atat mai mult ca furnizor de produse de birotica si papetarie. Noi, ca echipa AUSTRAL, ne dorim sa contribuim activ la astfel de actiuni, iar dezvoltarea gamei de produse prietenoase cu mediul este unul dintre pasii pe care ii facem alaturi de voi. Asa a luat nastere proiectul #FiiVerde.

#FiiVerde inseamna pentru AUSTRAL de-a lungul timpului:

- Produse ecologice in portofoliu

- Printat ofertele pe hartie reciclata

- Renuntat la catalogul printat in favoarea catalogului electronic

- Implicare in proiectele Let’s Do it Romania

- Actiuni de impadurire la Topoloveni

- Colectare selectiva si reciclare

 

Pentru a scoate la lumina produsele prietenoase cu mediul din portofoliul nostru, am creat catalogul electronic #FiiVerde. Acesta a fost conceput cu scopul de a incuraja orientarea catre produse ecologice, catre reciclare si pentru a sustine participarea la protejarea mediului inconjurator prin implicarea in campanii fondate cu acest scop. 

       Vezi catalogul electronic AICI.

 

La ce ne referim cand vorbim de produse “verzi”?

- Produse realizate din materiale bio (materii prime regenerabile: amidon de porumb sau sfecla, trestie de zahar, celuloza din lemn sau bumbac);

- Produse fabricate din plastic reciclat;

- Produse fabricate prin tehnologii CO2 neutre (reducerea si compensarea emisiilor inevitable inainte, in timpul si dupa productie, prin sprijinirea proiectelor certificate - de protectie a mediului);

- Produse certificate Blue Angel (cea mai recunoscuta certificare ecologica din lume, sustinuta de guvernul german);

- Produse confectionate din lemn ce provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice.

 

Toti acesti mici pasi pe care ii putem face impreuna, pot face diferenta in demersul global de protejare a mediului inconjurator. Tu cand ni te alaturi?