Repere Austral

- Prezenta constanta in topul celor mai performante companii din industrie, cu exeperienta dobandita din 1993 si pana astazi

- Incredere si transparenta in toate relatiile cu partenerii: furnizori, clienti, echipa interna - si pe toate componente de business - interactiune cu piata, proceduri de lucru, management al proceselor.

- Comportament responsabil fata de mediu, bunastarea angajatilor si calitatea parteneriatelor, certificate prin standardele internationale adoptate si aplicate ca principii de functionare.

Fondata in 1993, Austral s-a dezvoltat pe declaratia de intentie formulata in momentul startului: aceea de a creste calitatea parteneriatelor si increderea in business-urile antreprenoriale dezvoltate in Romania.

Consecventa si empatia fata de nevoile pietei au fundamentat in anii de activitate neintrerupta, prezenta echipelor Austral in orasele mari din tara si relatii consistente cu toti partenerii sai.

Relevanta construita pe piata din Romania a stat la baza relatiilor dezvoltate cu furnizori din toata lumea si a facut ca Austral sa devina singura companie romaneasca de birotica si papetarie afiliata Office Depot, furnizor global de solutii destinate activitatii de birou.

Parteneriatul a adus acces direct la tendinte de dezvoltare si modele de buna practica, transferate direct in activitatea de zi cu zi a companiei, iar efectele sale au insemnat dezvoltare continua a know-how-ului echipei si beneficii directe pentru clienti, regasite la nivel de produse si servicii-suport.

Austral si-a construit reputatia unei companii pe care te poti baza, fiind ghidata de respectul fata de oameni, reciprocitate si valoare adusa fiecarui parteneriat.

Compania Austral Trade face parte din grupul Austral, alaturi de firma Scribant Distribution, reprezentant autorizat si importator de instrumente de scris Schneider GmbH in Romania.