Propunerea Austral

Oferta Austral este construita cu focus catre calitatea si diversitatea portofoliului si excelenta serviciilor-suport.

Din 2015, gratie statutului de partener exclusiv pentru Romania incheiat cu reteaua globala Office Depot, unul din liderii mondiali in domeniul produselor si serviciilor de birotica si papetarie, Austral beneficiaza din de acces la experienta globala. Ne-am imbunatatit constant procedurile de lucru, platformele de comunicare, performantele logistice si, la toate categoriile, oferta de produse si solutii.

Gama de produse include categorii de baza si premium din birotica si papetarie, masini si echipamente de lucru, concepte care sustin imaginea si identitatea, produse necesare pentru zona administrativa si de mentenanta.

In 2017, portofoliul Austral cuprinde 100 branduri partenere si peste 5000 de produse distribuite in Romania.

Oferta noastra este accesibila companiilor prin intermediul cataloagelor de produse si cu suport din partea consultantilor de vanzari.

Aveti de asemenea posibilitatea de a face achizitii directe prin canalul online, care va pune la dispozitie o multitudine de functionalitati care sa va ajute sa castigati timp.

Promptitudinea si profesionalismul echipei sunt sustinute prin tehnologie de ultima generatie la nivel software: Dynamics AX, Dynamics CRM si Dynamic Web.

Solutiile pe care le folosim ne ajuta in managementul afacerii si ne permit sa avem zilnic un control excelent al depozitului si o imagine in timp real asupra nevoilor exprimate de catre clienti si statusul acestora.

Platforma dedicata de comunicare online ofera clientilor nostri posibilitatea vizualizarii in timp real a stocurilor, stabilirea de ierarhii personalizate de useri, achizitia in baza unor liste de produse cu preturi negociate.

Continuam sa ne dezvoltam portofoliul si serviciile, iar pentru sugestii si feedback va invitam sa ne scrieti la adresa office@austral.ro