Cum platesc?

Plata se poate face imediat dupa finalizarea comenzii pe site online cu cardul, in numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.

  • Plata online cu card

Acceptam plata cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati MobilPay ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.

Cumparaturile tale online sunt simple, sigure si se pot face de oriunde ai fi! Datele cardului tau pot fi stocate in siguranta astfel incat le veti avea introduse la viitoarea comanda si astfel veti scuti timp la cumpararea de pe Austral.ro.

Numarul tau de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ai folosit la inregistrare. Poti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta “ aminteste-ti detaliile cardului /remember my payment details “ de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegi acest mod de plata, atunci aminteste-ti ca va trebui sa reintroduci detaliile cardului de fiecare data cand vei face o comanda pe Austral.ro. Ca sa iti dam mai multa incredere in cumparaturile online achitate in acest mod, folosim mediul de tranzactionare 3D Secure care protejeaza datele tale de folosiri abuzive cand cumperi de pe Austral.ro.

  • Plata in numerar la livrare

Se face in lei la livrare, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Vei gasi valoarea comenzii pe site, in contul tau. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

  • Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans

In cazul in care alegi sa faci ordin de plata vom astepta sa ne intre banii in cont si abia dupa aceea vom trimite coletul catre tine. Tine cont ca timpul de livrare se va prelungi cu inca o zi sau doua.

Pentru plata, alege unul din urmatoarele conturi:

AUSTRAL TRADE SRL

Cod fiscal: RO3738836

Sediul:Str. Smaranda Braescu nr.56, sect. 1, Bucuresti

Contul: RO28CITI0000000799182009 -   Banca: CITI BANK Bucuresti
Contul: RO45INGB0001000105558912 - Banca: ING Bank Bucuresti