Imagine si identitate

 

O prima impresie poate schimba cursul unei intalniri. Pentru ca si cel mai mic detaliu spune ceva despre tine, fiecare accesoriu pe care il folosesti te defineste. Ai grija sa-ti pastrezi imaginea impecabila, indiferent ca este vorba despre o prezentare, o intalnire sau o zi obisnuita. Modul in care scrii dezvaluie trasaturi de personalitate, iar felul in care tii o agenda poate transmite cat esti de pregatit pentru a incheia o afacere sau daca esti dispus sa mai negociezi. Alege cele mai potrivite produse pentru tine si asigura-te ca oferi cele mai inspirate cadouri business.

La fel cum unii isi iau suveniruri din calatoriile lor, asa simtim si nevoia sa oferim lucruri de pret celor dragi noua. Instrumentele de scris premium au reprezentat mereu o idee buna, fie ca era vorba de a oferi un cadou sau de a ne rasfata singuri cu ceva aparte. Instrumentele de scris oferite de Austral ar face pe oricine sa-si doreasca sa ia lectii de caligrafie.

Agendele sunt cele mai bune insotitoare pentru un instrument de scris aparte. O sa-ti doresti sa ai mai multe lucruri de facut sau de notat.

Si, indiferent de eveniment, nelipsitele cadouri business sau promotionale din gama noastra se potrivesc oricui si ai de unde alege!
 

Acceseaza link-urile de mai jos pentru a vedea produsele din categoria Imagine si identitate listate in catalogul interactiv:

 

Instrumente de scris Pelikan Parfumuri Lothantique
Instrumente de scris Diplomat Agende Quo Vadis
Instrumente de scris Parker Caiete Quo Vadis
Instrumente de scris Cross Personalizare Schneider Contacts
Instrumente de scris Tombow Ceasuri de perete
Seturi de birou Gama Philippi