Hartie si etichetare

 

Atunci cand lucrurile tale sunt foarte bine organizate, munca devine mai usoara si mai placuta. De aceea, orice expeditie a succesului are la baza o foarte buna organizare. Asigura-te ca iti pastrezi corect si ordonat documentele cu ajutorul bibliorafturilor recomandate de Austral. Calitatea superioara, functionalitatea si design-ul modern le fac potrivite pentru orice spatiu.

In ceea ce priveste realizarea prezentarilor sau a cataloagelor de exceptie, caietele mecanice sunt cea mai buna alegere. Indiferent de gusturi, gama variata de modele se potriveste pentru oricine. Fie ca iti doresti ca paginile tale sa fie mereu perfect aliniate, sa inlocuiesti oricand cate o coala sau sa iti actualizezi documentele, caietele mecanice iti vor oferi intotdeauna un aer de profesionist.

Pentru a pastra ordinea notitelor tale vei avea intotdeauna la indemana indexuri si separatoare. Timpul de cautare printre zecile de pagini se reduce la minimum, iar tot efortul tau va sta in varful degetelor.

In diverse modele si adaptate nevoilor de la birou, dosarele si mapele vor pastra intotdeauna un loc pentru documentele mai mari sau de alta natura. Copertile intarite, mecanismele de prindere si marginile ranforsate cu sina metalica vor pastra ordonat si intr-o maniera moderna orice document.

 

Acceseaza link-urile de mai jos pentru a vedea produsele din categoria Hartie si etichetare listate in catalogul interactiv:

 

Hartie de copiator, imprimanta si fax Etichete universale
Caiete si blocnotesuri Etichete autoadezive si autolaminate
Registre si repertoare Alte articole de etichetare
Caiete Quo Vadis Notesuri adezive si cuburi notite
Plicuri