Arhivare

 

Atunci cand lucrurile tale sunt foarte bine organizate, munca devine mai usoara si mai placuta atunci cand vine vorba despre arhivare. De aceea, orice expeditie a succesului are la baza o foarte buna organizare. Asigura-te ca iti pastrezi corect si ordonat documentele cu ajutorul gamei de bibliorafturi recomandate de Austral. Calitatea superioara, functionalitatea si design-ul modern le fac potrivite pentru orice spatiu.

In ceea ce priveste realizarea prezentarilor sau a cataloagelor de exceptie, trecem de la bibliorafturi la caiete mecanice. Indiferent de gusturi, gama variata de modele de caiete mecanice se potriveste pentru oricine. Fie ca iti doresti ca paginile tale sa fie mereu perfect aliniate, sa inlocuiesti oricand cate o coala sau sa iti actualizezi documentele, aceste caiete mecanice iti vor oferi intotdeauna un aer de profesionist.

Pentru a pastra ordinea notitelor tale vei avea intotdeauna la indemana indexuri si separatoare. Timpul de cautare printre zecile de pagini se reduce la minimum, iar tot efortul de arhivare a documentelor tale va sta in varful degetelor.

In diverse modele si adaptate nevoilor de la birou, dosarele si mapele vor pastra intotdeauna un loc pentru documentele mai mari sau de alta natura. Copertile intarite, mecanismele de prindere si marginile ranforsate cu sina metalica vor pastra ordonat si intr-o maniera moderna orice document, fie ca vorbim despre dosare de carton sau de plastic sau despre mape in diverse culori.

 

Acceseaza link-urile de mai jos pentru a vedea produsele din categoria Arhivare listate in catalogul interactiv:

 

Bibliorafturi

Serviete si mape pt clasificarea documentelor

Suporturi pentru bibliorafturi

Dosare suspendate

Caiete mecanice

Suporturi pentru dosare suspendate

Indexuri si intercalatoare

Cutii de arhivare

Dosare din carton

Alonje

Dosare din plastic

Mape si folii de protectie

Mape din carton 

Organizatoare carti de vizita

Mape din plastic