Tu ce lasi in urma ta?

11.08.2017

Sa va povestesc de ce Austral:

Lucram de mult timp cu un client important. Intr-o zi in timpul vizitei la sediul companiei spre finalul intalnirii (care a fost una foarte reusita) clientul imi spune ca apreciaza foarte mult timpul si consultanta pe care o oferim atat eu cat si echipa Austral dar ca m-ar fi vazut facand multe in alte domenii.

Intrebarea cu care a incheiat intalnirea a fost cea care m-a pus pe ganduri si anume: Tu ce lasi in urma ta?

... nu am stiut ce sa raspund pe moment, ba chiar am fost pus in dificultate…. mare dificultate...

Am reflectat la acest lucru si dupa multe ganduri si analize interioare (nu prea ma pricep la analize  ) mi-am dat seama ce "las" in urma mea: las clienti multumiti carora le usurez viata la birou, las relatii de prietenie legate odata cu trecerea timpului, las momente din viata mea care ma definesc ca individ.

Si acum ma gandesc cum au inceput toate acestea…

“O zi la biroul Austral din Bacau incepe...” aceasta ar fi varianta formala insa de fapt am sa va spun cum e la noi: e o atmosfera degajata, cu colegi prietenosi si pregatiti sa iti acorde oricand sprijinul necesar.

Ne incepem dimineata in forta si dupa o binemeritata pauza de discutii cu colegii si dupa un mic rasfat cu iz de cancan, incepe cu adevarat “actiunea” – intalniri cu clientii, telefoane, prezentari, situatii punctuale.

Fiecare zi pe teren sau la birou este unica si asta imi place la nebunie. Pot face multe lucruri diferite in fiecare zi.

Si, poate o sa credeti ca exagerez, dar pot sa spun ca ma simt ca „acasa” în cadrul echipei, deoarece am reusit sa gasim puncte comune chiar daca suntem extrem de diferiti si pentru ca reusim sa facem fata impreuna stresului dar in acelasi timp reusim sa ne si distram.

Un lucru este cert si definitoriu in relatia mea cu Austral si acesta este si motivul pentru care iubesc ceea ce fac : libertatea cu care pot aborda fiecare client si stuatiile in parte, iubesc echipa din care fac parte, imi plac mult provocarile de care am parte zilnic si cred ca lucrul acesta nu ma lasa sa ma plictisesc.

Austral este locul unde iti sunt folosite calitatile, care ajuta oameni, si nu in ultimul rand care te dezvolta ca individ! 

Articol scris de Alexandru Tirdea

Al treilea an in Austral

Echipa Vanzari Bacau

Categorie:

,

Taguri:

,