Trenduri 2018: Cărțile de vizită eco-friendly

26.01.2018

Chiar și în 2018 cărțile de de vizită reprezintă o necesitate simplă pe care majoritatea companiilor o creează, tipăresc și distribuie în speranța de a câștiga noi clienți. Dar noutatea cu care vine 2018 este preocuparea din ce in ce mai mare a antreprenorilor catre activitati care nu provoaca daune mediului inconjurator.

Grija pentru mediul înconjurător devine o problemă de maxim interes (mai ales) pentru marile companii, astfel totul trebuie regandit într-o maniera ecologică:

                        

1.Număr redus

Pentru început este esențial ca imprimarea să fie controlata și să se produca doar un numar realist de carti de vizita. Tipărirea prea multor cărți de vizită poate fi nu numai costisitoare, ci și dăunătoare pentru mediul înconjurător.

2. Hârtie reciclată

Hârtia reciclată a devenit din ce în ce mai populară, mai ales în rândul business-urilor care militeaza pentru protejarea mediului înconjurător. Iar, pe lângă efectele pozitive asupra naturii, avantajul utilizării hârtiei reciclate pentru cărțile de vizită va oferi un design aparte, ce va reuși să scoată din anonimat chiar și o poziție de junior.

                        

În plus, prin utilizarea ei, vei transmite un mesaj puternic de sustinere a produselor “verzi” atat catre clienți cat și catre partenerii tai.

3. Mini-mostre cu produse ale companiei

Cel mai mare ambasador al unui business este produsul pe care îl vinde. De exemplu, dacă ești o companie producătoare de vinuri, poate că mai indicat ar fi să realizezi cărti de vizită direct din dopurile din plută. Și astfel, cu siguranță devii mai interesant pentru interlocutorii tai, acestia vor remarca creativitatea si mesajul companiei.

De asemenea, dacă faci parte dintr-o companie cu produse de igiena, numele si numărul de telefon inscripționate pe un mini-săpun cel mai probabil vor stârni un zâmbete.

 

Pentru cei din zona de food, un biscuite sau o briosa cu datele de identificare, vor fi cu adevărat dulci pentru partenerii de conversatie.

P.S. Nu te teme ca vor pierde datele tale de contact, vor memora rapid mesajul si cu siguranta te va cauta in mediul digital.

sursa foto: pinterest.com

Categorie:

,

Taguri:

,