Top 7 obiecte de papetarie utile pentru un antreprenor la inceput de drum

28.06.2021

 

Orice antreprenor aflat la inceput de drum se confrunta cu o serie de provocari temporare, printre care se numara si alegerea obiectelor de papetarie. Intr-un plan de afaceri nu pot fi evitate cheltuielile, astfel ca este indicat sa inveti sa le controlezi si sa faci investitii istete.

Pana iti pui afacerea pe picioare, invata sa administrezi banii si sa alegi inteligent produsele de papetarie si birotica pe care le folosesti. Asadar, iata de ce ai nevoie la inceput de drum, dar si mai tarziu, dupa ce incepi sa simti gustul succesului.

1. Coli A4

Hartia alba se numara printre cele mai utilizate produse de papetarie dintr-o firma, asa ca nu trebuie sa iti lipseasca de pe lista de necesar. Este folosita atat pentru a lua notite, cat si pentru a printa facturi, contracte, schite, tipizate si alte formulare necesare. Desi indeplineste o multime de functii, se numara printre cele mai ieftine articole dintr-un birou.

2. Instrumente de scris

Indiferent de tipul de business pe care il ai, instrumentele de scris trebuie sa fie mereu pe stoc. Pixuri, stilouri, creioane, markere si altele din aceasta categorie te vor salva din multe situatii. Sunt utile atunci cand vrei sa scrii o idee, sa iei notite, sa completezi formulare si sa semnezi acte. Realizezi cat de importante sunt in mediul office atunci cand trebuie sa scrii ceva si nu ai niciun pix la indemana.

3. Agende

Chiar daca tehnologia ne pune la dispozitie o multime de facilitati, agenda ramane un obiect de papetarie sfant. Alege un model de mici dimensiuni, care sa iti incapa in buzunar, si il poti lua cu tine peste tot. Ai multe lucruri de notat si gestionat pentru inceput, astfel ca este bine sa ai toate informatiile intr-un singur loc.

4. Bibliorafturi

Daca ai planuri mari pentru firma ta, atunci investeste si in bibliorafturi. Iti vor fi de un real ajutor in procesul de organizare a actelor. Aceste articole pot fi gestionate pe culori in functie de importanta si continut, astfel incat sa te ajute sa economisesti timp si energie cand cauti anumite acte. Pe langa rolul practic pe care il indeplinesc in mediul office, bibliorafturile au si o functie estetica. Te vor ajuta sa impresionezi noii clienti si colaboratori inca de la primul pas in birou.

 

5. Suporturi mici de birou

Nu poti sa incepi activitatea pana nu asezi pe biroul tau niste suporturi bine compartimentate pentru diverse obiecte. Acestea te ajuta sa lucrezi intr-un mediu ordonat si sa gasesti mereu ceea ce ai nevoie. In functie de necesitatile tale, achizitioneaza un pahar pentru instrumente de scris sau un suport cu mai multe compartimente. Poti pune in el diferite tipuri de accesorii: pix-uri, markere, guma de sters, agrafe de birou, scotch etc.

6. Plicuri

In curand activitatea firmei tale se va intensifica, astfel ca este indicat sa fii pregatit si cu  diferite modele de plicuri. Sunt utile atunci cand vrei sa trimiti invitatii, contracte, facturi si alte tipuri de acte office. Pentru expedierile obisnuite, vei avea nevoie de plicuri din hartie standard - plicuri simple, albe si plicuri kraft (maro - pentru confidentialitate). La trimiterea unui volum mai mare de documente, plicurile cu burduf reprezinta o varianta mai buna.

7. Capsator

De pe lista cu produse de birotica nu ar trebui sa iti lipseasca nici capsatorul. Te vei convinge in scurt timp ca este un accesoriu fara de care nu poti supravietui in mediul office. Este de un real ajutor atunci cand vine vorba de clasificare si organizare, astfel ca va deveni obiectul tau preferat de pe birou.

In functie de nevoile tale, la aceste obiecte de papetarie si birotica mai poti sa adaugi si cutter, foarfeca, dosare, folii pentru protectia documentelor etc.

 

Da startul afacerii tale avand cele mai bune produse de papetarie la indemana!

 

Categorie:

,

Taguri:

,