Suporturile murale eficientizeaza si armonizeaza spatiile

17.11.2014

Indiferent de spatiu, suporturile murale sunt metode eficiente de a organiza documentele, revistele, brosurile, ziarele si nu numai. Acestea sunt buzunare individuale sau grupate care se fixeaza pe perete si se mai gasesc sub numele de fisiere murale, suporturi de prezentare sau tavi pentru documente. Gama diversa de modele si culori permite accesorizarea oricarei incaperi cu astfel de suporturi. Cel mai important este sa va lasati imaginatia libera si sa identificati unde va sunt utile. Iata cateva idei: La birou, pe peretele cel mai apropiat. Puteti organiza si eticheta fiecare buzunar al suportului, astfel incat documentele sa fie mereu usor de gasit.

Poti folosi aceste tavi de documente si pentru a invata copilul sa fie organizat si ordonat. Astfel va stii ca fiecare buzunar sau fisier reprezinta o zi a saptamanii si isi va depozita caietele si cartile pentru ziua ce urmeaza, inainte de a le aranja in ghiozdan. Barbatii le vor aprecia in atelier sau in garaj, deoarece vor putea organiza schitele si instructiunile intr-un mod eficient. Sa nu uitam ca pe langa formatele standard de plicuri si documente, aceste suporturi sunt ideale pentru depozitarea tuburilor cu proiectele de arhitectura.

Organizeaza spatiile cu ajutorul suporturilor de prezentare si vei descoperi zilnic noi posibilitati de utilizare eficienta.

Taguri:

,