Roller Schneider One Business, eleganta si practicalitate

14.05.2015

Nou in magazin, Roller-ul Schneider One Business iti va da o senzatie complet noua de scris. Cerneala curge lin si elegant pe hartie. Acest super-roller de la Schneider ofera un sentiment aparte in scris, cuvintele curg usor din mintea ta pe hartie. Are un varf hibrid care combina aspectele pozitive si avantajele otelului indistructibil cu cele ale plasticului elastic. Varful conic permite o alunecare lina pe hartie.

roller schneider one business

Acest model de Roller ofera o cu totul alta experienta in scris datorita varfului “Ultra-Smooth” de o finete extraordinara, cu o grosime optima de 0.6 mm,  si datorita sistemului inovativ “Super-Flow” ce ofera o consistenta uniforma a cernelii si o distributie perfecta, de la prima pana la ultima litera scrisa. Schneider ofera, la fel ca intotdeauna o calitate exceptionala, fiecare detaliu este gandit si aplicat cu cea mai mare precizie. Roller-ul Schneider One Business are un rezervor mare de cerneala, iar datorita indicatorului de nivel poti sa observi mereu cata cerneala mai ai. O caracteristica foarte utila este si tipul de cerneala folosita, de tip “cap-off”, acest lucru inseamna ca varful roller-ului va ramane la fel, nu se va usca chiar daca este lasat fara capac 2 -3 zile. Acest lucru ofera un avantaj substantial, e usor sa uiti sa pui capacul, mai ales cand te grabesti.

Sistemul interior al Roller-ului One Business pastreaza mereu presiunea egala a cernelii, prevenind scurgerile si controland exact fluxul de cerneala pana la ultima picatura. Rollerele traditionale au un rezervor de fibra prin care se pierde aproximativ 30% din cerneala, insa Sistemul Liquid Ink permite ca fiecare picatura de cerneala sa fie folosita. Mai mult de atat, cerneala este rezistenta la apa, astfel poti sa ai incredere sa il folosesti si pe documente si acte oficiale, semnatura ta va ramane acolo indiferent de situatie.

Acest Roller Schneider are o silueta clasica cu un clip de prindere metalic, imagine care ne aduce aminte de stilouri. Aspectul placut se imbina cu practicalitate, suprafata de prindere cauciucata permite o priza sigura si il face usor de folosit, astfel mana nu oboseste in timpul scrierii. Un Roller ideal pentru orice situatie, pentru fiecare moment, scrie usor, fin si elegant.

Austral.ro iti ofera mereu cele mai noi produse in materie de papetarie si birotica, de la producatori de renume pentru o calitate desavarsita.