Retrospectiva anului 2016

16.01.2017

2016 s-a incheiat, iar pentru Austral, a fost unul catre care ne face placere sa privim. A insemnat pasi inainte, echipa frumoasa, proiecte cu inspiratie. Cateva dintre ele lucrurile cele mai provocatoare momente ale anului vi le impartasim mai jos.

Primavara 2016: am lansat platforma austral.ro - un site cu o interfata prietenoasa, care a facilitat accesul clientilor la ceea ce stiam ca isi doreau sa aiba la indemana.

Skilluri antrenate: strategice, tehnice, creative.

Si pentru ca am vrut sa dam de veste rapid, vreme de 3 zile ne-am jucat impreuna cu cei curiosi sa experimenteze cum produsele de papetarie pot fi folosite in mod creativ:

- asambleaza 1 cutie de arhivare in 30 de secunde

- formeaza 1 cuvant din litere primite pe post it-uri

- asambleaza 1 dispenser roll notes in 15 secunde

- arunca la cosul de gunoi de la 2 m, 5 foi mototolite;

Joaca a prins bine, le-a adus invitatilor zambete si provocare, astfel incat am organizat mai multe sesiuni de concurs decat estimasem, iar pe cei mai performanti dintre participanti I-am rasplatit cum se cuvine: cu premii pe care le pot folosi sa se “joace”, si serios, si in gluma, in munca lor de birou.

Catre sfarsit de an - si poate cea mai performanta campanie din 2016 - ne-am pus creativitatea la treaba, invitand clientii sa faca un exercitiu de Halloween: “Alege cu ochii inchisi si scapa de maruntis” a fost provocarea, iar beneficiile au insemnat, pentru cei care ne-au urmat indemnul, preturi cu totul speciale la o serie de produse si obiecte utile pentru activitatea zilnica de la birou: oferte sub 1 leu.

Extra-satisfactii (pentru noi si pentru public): o campanie care a captat atentia si a adus zambetul pe fetele celor “atinsi” de mesaj.

Ce ne-a mai placut in 2016:

- oamenii noi care au venit alaturi de noi 

- faptul ca a fi langa clientii nostri este o “amprenta” a echipei, un stil de functionare si mindset, ceea ce iti stimueaza empatia si performanta fara a face eforturi speciale in acest sens.

- “provocarea” care ne asteapta in fiecare dimineata pe backboardul din hol si de Gina, HR-ul nostru, care nu uita niciodata sa ne-o pregateasca.

- clientii care au incredere in noi si cei noi, care vin de la concurenta :)

- cifrele la care lucram in acest moment (si care confirma si matematic ca 2016 a fost asa cum ne doream)

- “premiantii” Austral din 2016, care ne inspira si ne amintesc ca a fi mai bun este o forma de respect fata de tine insuti.

Iar pentru ca 2016 ne-a adus atatea motive de bucurie, am incheiat anul daruind la randul nostru: am lansat, pentru partenerii Austral, un program cu beneficii speciale, activat din 2017 ca o forma de gratificatie pentru loialitate si stabilitatea relatiei parteneriale.

                    

Un an bun tuturor si va tinem la curent cu proiectele noastre!

Categorie:

Noutati ,

Taguri:

retrospectiva ,

echipa ,

skill ,

succes ,

joc ,

bucurie ,