Rechizite potrivite pentru o scoala de elita

14.08.2014

Concediile se termina, caldurile se mai domolesc, luna August trece...doar scoala incepe. Si pentru ca sa inceapa BINE si copilul tau sa aiba spor la notat si invatat, trebuie sa ii echipezi ghiozdanul cu fel de fel de rechizite. Caiete mici si mari, rigla, instrumente de scris, penar, creioane si ascutitoare - oare ce-ai uitat?

Daca copilul tau este elev la scoala franceza Anna de Noailles nu vei uita nimic! Aceasta scoala ofera recomandari parintilor in ceea ce priveste rechizitele. In felul acesta elevii vor avea mereu la indemana articolele pentru scoala necesare, iar profesorii vor stii dinainte de ce instrumente dispune fiecare copil, lucru de mare ajutor in realizarea lectiilor lor. Momente de genul “Are cineva sa imi imprumute o rigla?”, care incetinesc ritmul lectiilor, nu vor aparea atat de des sau deloc.

Astfel, indiferent daca copilul tau e prescolar, elev de scoala gimnaziala sau liceu, pe Austral.ro vei gasi rechizite pentru scoala franceza. Aceste articole pentru scoala sunt organizate in seturi pentru diversi ani de studiu. Astfel, daca elevul e in clasa a III-a, va trebui sa isi doteze ghiozdanul cu rechizite pentru respectivul an de studiu. In felul acesta nici un parinte nu va uita sa cumpere vreun articol pentru scoala iar copilul va fi pregatit adecvat pentru cursuri.

Firefox_Screenshot_2014-08-14T07-28-43.428Z

Ce aduc special rechizitele pentru scoala franceza?

  • caietele scolare au o liniatura speciala (gran carreaux), iar in Romania acestea sunt disponibile doar pe Austral.ro. Datorita acestei liniaturi, elevul va putea nota estetic si cu usurinta accentele si literele speciale din limba franceza.
  • vin incadrate in seturi care cuprind tot ce ii este necesar elevului pentru un intreg an scolar.
  • sunt create de brand-ul cu renume Clairefontaine. Caietele au hartia alba, neteda si groasa, iar scrisul pe ele e o adevarata placere.
  • rechizite scoala franceza se pot comanda online, cu un minim de efort.

Acestea fiind spuse, daca copilul tau va incepe studiile la scoala franceza, sau este deja elev acolo, pregateste-i ghiozdanul cu rechizitele potrivite. Noi ii uram spor la invatat!