Produse de birotica si papetarie indispensabile pentru orice companie

23.11.2020

Nicio companie nu poate sa functioneze fara hartie de copiator, instrumente de scris, dosare, agende si alte produse de birotica si papetarie. Imagineaza-ti cum te-ai descurca macar o zi fara unul dintre aceste obiecte si iti vei da seama cat de importante sunt pentru ca task-urile sa decurga fara intreruperi.

Produsele de birotica si papetarie ajuta angajatii sa lucreze mai eficient si sa se organizeze mai bine, sporindu-le astfel gradul de productivitate. Iata o lista cu accesoriile de birou necesare in activitatea oricarei firme.

 

Hartie de copiator

Desi tehnologia este un aliat de nadejde al activitatilor office, totusi hartia de copiator ramane in continuare unul dintre cele mai utilizate produse de papetarie dintr-o firma. Devine de nepretuit in momentele in care trebuie copiate anumite contracte, facturi, grafice si schite, iar stocul a fost epuizat. Ca sa iti iei aceasta grija de pe umeri, cumpara un pachet de hartie de copiator Navigator de 500 de file. Alege o hartie de copiator cu grad ridicat de alb si opacitate de 95% pentru o imprimare perfecta fata-verso.

 

Instrumente de scris

Pixurile, stilourile, creioanele si markerele permanente sunt indispensabile in activitatea unei firme. Activitati precum semnarea documentelor, completarea anumitor acte ori luarea notitelor nu ar putea fi posibile fara un stilou sau un pix. In magazinul austral.ro, gasesti pixuri ale celebrei marci germane Schneider, dar si alte brand-uri apreciate. Spre exemplu, poti sa cumperi un pix de unica folosinta M Schneider cu varful din otel inoxidabil. Produsul nu te va dezamagi fiindca asigura aproximativ 4000m de scris de calitate. Sau poate iti doresti un pix colorat Schneider K15. Culoarea scrisului este albastra, indiferent de culoarea corpului, cu exceptia celui negru. Accepta mine de metal cu varf normal Schneider 575 de culori diferite.

Markerele permanente au inceput sa fie din ce in ce mai folosite in activitatile office cotidiene. Pot fi utilizate pentru evidentierea anumitor informatii si pentru prezentari pe whiteboard. Indiferent ca lucrezi de acasa ori de la birou, sarcinile de serviciu vor deveni  mai interactive cu ajutorul markerelor permanente.

 

Dosare din plastic cu sina

Atunci cand vine vorba de organizare, protectie si depozitare, dosarele de plastic cu sina sunt aliati de nadejde. Reprezinta o solutie practica, economica si rapida pentru aranjarea si transportul tuturor actelor. Coperta transparenta te ajuta sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti, iar eticheta din marginea stanga este extrem de utila pentru notarea informatiilor. Descopera oferta noastra completa de dosare din plastic cu sina.
 

Bibliorafturi

Alte obiecte de birotica indispensabile intr-o firma sunt bibliorafturile. Organizarea este cuvantul cheie in orice departament, iar aceste produse sunt aliati de nadejde in acest sens, fiind extrem de utile pentru arhivare. Pot fi aranjate pe culori in functie de importanta si continut, astfel incat sa castigi timp atunci cand ai nevoie de anumite acte. Pe langa rolul practic pe care il au, bibliorafturile mai au si functie estetica fiindca ofera biroului un aspect curat, ordonat si de incredere.
 

Plicuri

Alte obiecte de papetarie si birotica utile oricarei companii sunt plicurile. Aceste obiecte sunt de un real ajutor atunci cand vrei sa trimiti invitatii, contracte, facturi si alte tipuri de documente. In cazul expedierilor obisnuite, se pot utiliza plicurile din hartie standard - plicuri simple, albe si plicuri kraft (maro - pentru un plus de confidentialitate). Atunci cand trebuie trimis un volum mai mare de documente, plicurile cu burduf sunt cea mai buna optiune.
 

Cutter

Printre obiectele care ne fac viata mai usoara la munca se numara si cutterul. Este suficient sa te gandesti la sentimentul de neputinta pe care il ai atunci cand nu poti sa desfaci un colet ca sa iti dai seama ce rol important are pe biroul tau. Un model clasic de cutter cu lama retractabila si cu sistem de blocare iti va fi suficient.
 

Tu fara ce obiecte de birotica si papetarie nu poti sa iti desfasori munca?

 

Categorie:

,

Taguri:

,