Odorizante Lothantique - parfumuri franceze la Austral.ro

26.01.2015

Odorizantele Lothantique inglobeaza istoria bogata a companiei franceze Lothantique, fondata in 1920 intr-un mic orasel din sudul Frantei. Lothantique a inceput ca o distilerie de plante aromatice, insa datorita viziunii familiei fondatoare, Mouranchon, a ajuns sa se extinda si la sapunuri si parfumuri. Scopul lor atunci dar si acum este crearea de mirosuri incredibile pentru simturile noastre. Pe site-ul nostru gasesti produse Lothantique in 3 variante:

Difuzor de parfum cu betisoare de ratan -  o varianta moderna si ecologica la difuzoarele electrice, sigure chiar si pentru copii sau pentru persoane alergice sau asmatice. Parfumul  este obtinut prin distilarea plantelor si florilor cultivate in regiunea Provence din Franta. Acest difuzor de parfum cu betisoare de ratan Lothantique ofera o difuzare rapida si naturala a parfumului.

Lumanare parfumata Lothantique  - pentru o difuzare lenta si de durata. Reprezinta atat un element de decor cat si un odorizant eficient, pentru un miros mereu placut in ambientul casei dumneavoastra. Aceasta lumanare parfumata contine 100% ceara minerala parfumata, este un produs natural excelent pentru o atmosfera mereu bine mirositoare.

                             

Parfum spray de ambient Lothantique cu o formula concentrata, in cateva spray-uri intreaga incapere va avea un miros placut si delicat. Acest parfum spray vine in 3 arome: floral, balsamic sau grapefruit.

                                             

Produsele odorizante de la Lothantique sunt create din cele mai bune ingrediente, cultivate natural in Provence. Aromele Lothantique sunt create special de catre parfumerii din orasul Grasse, recunoscut ca si capitala parfumurilor. Lothantique este un lider de piata in materie de parfumuri, produsele lor avand cel mai mic continut de alergeni, astfel oricine se poate bucura de parfumul inmiresmat creat de cei de la Lothantique. Scopul lor este de a crea parfumuri ambientale, folosind o tehnologie moderna, insa respectand tehnicile stravechi, pentru produse de cea mai buna calitate. Viziteaza-ne magazinul online pentru odorizante originale Lothantique.

 

Categorie:

FOCUS pe produse ,

Taguri:

Lothantique ,

odorizante ,