Noutati colorate de la Schneider!

01.11.2016

 

Toamna aceasta, magazinul online austral.ro vine cu “recolte” noi si cu produse demne  de “adunat” in cosul de cumparaturi. Marturie stau astazi cele doua noi modele de instrumente de scris din gama Schneider: Schneider Link-it si Schneider Line-up.

Schneider Link-it este primul instrument modular care cupleaza in mod inteligent 2 instrumente de scris: un fineliner si o carioca.

                               

 

De retinut: diversitate intr-un singur produs: ori de cate ori avem nevoie, putem imbina orice culoare de fineliner cu orice culoare de carioca, printr-un simplu gest.

In plus, pentru ca fineliner-ul are un varf tip ”ac” cu grosime de scriere de 0,4 mm, iar carioca un varf din fibra cu grosime de scriere de 1,0 mm avantajele functionale cresc:

  • rapiditate
  • comoditate
  • varietate

 

Pe austral.ro,  Schneider Link-it este disponibil in 6 culori: rosu, negru, albastru, verde, violet, roz.

                                     

 

 

 

Schneider Line-up sau mai bine zis un fineliner pentru performante colorate!

 

                                       

Este ideal pentru scrierea fina! Cu o grosimea de scriere de de 0,4 mm, Schneider Line-up este este echipat cu un varf din fibra, prins intr-un manson robust din otel inoxidabil.

 

                                                

Varietatea culorilor de pe site ne vor indemna la desene creative. Si avem de ales intre: rosu, negru, albastru, verde, roz, bleu, mov, oranj-neon.

Tie ce culoare ti se potriveste?