Halloween la birou

25.10.2017

Cu toate ca Halloween este o sarbatoare celtica, promovata in Statele Unite ale Americii, a reusit sa patrunda rapid si in alte state si sa fie celebrata in diverse forme. Insa, poate reprezenta si un bun pretext de distractie, socializare, colaborare si schimb de idei chiar si la birou, intre colegi.

Si astfel, minimum o zi pe an, gasiti motivul de a va costuma si de a va distra chiar in cadrul biroului. Si pentru ca sustinem lucrul in echipa, dezvoltarea creativitatii, comunicare inter-departamentala si zambetele largi, propunem ca decoratiunile si costumele sa fie realizate cu ce gasiti la indemana, prin birou. Mai jos regasiti cateva idei:

1. Dovleacul infricosaor

Indiferent de tara si de locul unde este sarbatorit, de Halloween vedeta este dovleacul ce trebuie decorat cat mai inspaimantator. Majoritatea dintre noi, preferam sa il decupam, formandu-i o adevarata fata horror. Insa, putem merge mai departe si crea bandaje pentru el sau “urme de sange”. Cele necesare realizarii unui astfel de decor sunt: dovleac, foarfeca, markere, hartie.

2. Usa bandajata

Daca vrei sa iti “ingrozesti” colegii inca de la intrare, poti incepe cu decorul usii. In doar 2 minute, o poti ‘amenaja”, utilizand doar din hartie igienica, pe care sa o prinzi in zig-zag dintr-un capat in altul al usii. Ochii, gura sau alte accesorii horror iti pun la incercare imaginatia si indemanarea de a desena si decupa apoi formele dorite.

3. Locul crimei

Daca vrei sa fii horror cu adevarat poti “regiza” un adevarat “loc al crimei” la birou. Cu putina rabdare vei crea un spatiu de temut cu urme de sange, amprente si multa dezordine. E adevarat, este o activitate complexa, insa, o poti realiza in echipa cu un alt coleg si cu siguranta veti obtine rezultatul dorit.

Daca va lipsesti banda de semnalizare, comandati-o repede aici pentru a incepe scenariul. 

4. Cosul insangerat

“Hraneste-ti mosntrul” de langa birou! Ai grija ca este infometat si are urme de sange.  Un astfel de decor poate fi folosit si ca o farsa unei coleg apropiat sau de ce nu… sefului. Tot ce ai nevoie e abilitatea de a il ‘bandaja’ cu hartie igienica. Iar ulterior sa pictezi cateva urme de sange.

5. Pixuri fantome

O idee excelenta de a-I oferi cadou unui coleg care te-a ajutat sa rezolvi un task urgent sau care intr-o dimineata ploioasa ti-a adus o cafea calda pot fi pixurile fantoma. Simplu si usor de creat doar un servetel si o banda elastic, poti crea optional cu un marker si ochi si gura.

6. Bunatati culinare

De obicei Halloween-ul il asociem cu mancaruri ca: mere caramelizate, porumb prajit, caramele, dovleac copt sau placinta cu dovleac. Insa, puteti reinventa meniul cu turta dulce sub forma de schelet. Aromata, dar in acelasi timp si amuzanta, sigur va fi pe placul tuturor. In plus, poate reprezenta un pretext bun de a purta o discutie, mai ales daca esti nou angajat.

Pornind de la aceste idei, cu siguranta poti crea adevarate decoratiuni ‘monstruoase”, insa principala actiune este sa ai curajul de pune in practica toate ideile creative.

Categorie:

,