De ce Austral? Pentru ca…

31.05.2017

Zumzete, agitatie, buna dispozitie. Se aude intrebarea "vrei o cafea?".

Din trei persoane stranse in fata cladirii dintr-o data ajungem la zece, apoi treizeci si tot crestem in numar. Se discuta despre ceea ce am facut saptamana care a trecut- cum merg vanzarile, cate comenzi avem si sunt facute prezentarile intre colegii noi.

Azi participam la inventar. Prilejul de a cunoaste persoanele cu care ne-am auzit doar telefonic sau colegi care ne-au surprins placut cand aveam nevoie.

Formam echipe si cunoastem colegii noi, aflam vestile si intelegem ce avem de facut. Primul an in Austral sau al 15-lea ...Dupa cateva ore energia se pastreaza, glumim in continuare si ne contrazicem la “numaratoare” – cine a numarat cele mai dificile produse : mine de pix sau plicuri :). Savuram masa de pranz, o pauza binemeritata si  facem prognoze cu privire la ora la care plecam spre casa. Unii colegi in Bucuresti, altii calatorind cateva ore pana la destinatie. Obositi, dar zambind.

Aceasta este imaginea unor oameni care se bucura de momentele frumoase si care in momente grele raman impreuna. Este imaginea primului moment de mobilizare generala la care am participat si care m-a convins ca Austral este locul unde ma pot dezvolta ca om, locul unde vin cu zambetul pe buze zi de zi, locul unde un coleg "face cinste cu o cafea" cand simte ca ti-ar prinde bine.  

Este locul unde lucrurile mici fac diferenta si ne ajuta sa intelegem de ce fiecare dimineata, fie insorita sau nu, o petrecem cu drag si cu zambetul pe buze.

 

Articol de Madalina Matei

Al treilea an in Austral, Echipa HR

Categorie:

,

Taguri:

,