De ce Austral? Partea a 2a

24.07.2017

Pentru mine, este o intrebare simpla, dar grea in acelasi timp. Simpla pentru ca am motive sa fiu aici si dupa aproape 2 ani, grea pentru ca poate fi greu de explicat pentru cineva din afara.

Am gasit aici oameni veseli, care stiu sa-ti fie si prieteni, nu doar colegi. Oameni a caror prietenie continua si dupa plecarea lor din Austral. Am gasit oameni cu aceleasi dorinte, aceeasi ambitie si seriozitate in ceea ce fac. Oameni care mi-au oferit tot suportul atunci cand am ajuns aici si de fiecare data cand am avut nevoie. Oameni care, mai inainte de sefi, stiu sa fie…oameni.

De ce vorbesc doar despre oameni? Pentru ca, din punctul meu de vedere, un job este mai mult despre oameni decat despre task-uri. Pentru ca petreci cel putin 8 ore pe zi in compania lor, nu doar a unui calculator. Pentru ca domeniul in care urmeaza sa lucrezi ti-l alegi tu, oamenii cu care faci asta…nu chiar.

Nu de putine ori se intampla ca un angajat sa fie mai stresat din cauza celor cu care lucreaza, decat a task-urilor propriu-zise. Din fericire pentru mine, chiar ma simt ca intr-o echipa in care orice problema are rezolvare si cu care pot sa duc pana la capat de la cel mai mic proiect si pana la cel mai complex. O echipa care stie ce sa spuna cand ai o zi mai proasta pentru a-ti schimba starea, o echipa care stie sa rada in hohote la o gluma si in acelasi timp sa ia in serios fiecare task, oricat ar fi de mic.

In linii mari, asta inseamna Austral pentru mine: oameni mai presus de task-uri, dar, in acelasi timp, responsabilitate si seriozitate pentru fiecare proiect in parte.

Oana, departamentul Marketing, 2 ani in Austral

Categorie:

De ce Austral ,

Taguri:

,