Cadouri pentru birou - instrumente de scris de lux

16.12.2014

In aceasta perioada a anului toata lumea este foarte preocupata si incantata de cadouri. Cu totii vor sa ofere cadouri celor dragi, familiei, prietenilor, colegilor de munca, dar si sa primeasca atentii la randul lor. Acest schimb de daruri este un mijloc foarte bun pentru a ne arata aprecierea pentru cei din jurul nostru, pentru a le oferi un lucru practic, simbolic, sau ceva care sa arate cat de bine ii cunoastem.

Instrumentele de scris de lux sunt cadouri ideale pentru birou, pentru colegi sau pentru sefi. Impreuna cu ei ne petrecem o buna parte din zi, uneori stam mai mult la birou decat acasa, iar ca sa ne aratam aprecierea pentru ei, le putem oferi un obiect practic, elegant si rafinat. Un astfel de instrument de scris de lux poate crea o impresie foarte placuta, este un cadou simplu dar marcant, mai ales daca alegi si sa inscriptionezi numele persoanei respective sau o expresie simbolica pe stiloul sau pixul ales.

 instrumente de scris de lux

Alegerea unui cadou potrivit pentru cei de la locul de munca poate fi o sarcina dificila, insa daca gasesti cadoul ideal, poti sa iti faci seful, colegii, clientii, asistentii sa se bucure nespus. Lucrurile mici, practice si simple sunt ideale, nimic prea personal sau prea sensibil. Cadourile practice, functionale, care pot fi folosite des, sau chiar zilnic vor fi apreciate mereu, iar personalizarea lor ofera cantitatea potrivita de unicitate cadoului tau.

La Austral.ro gasesti o gama vasta de instrumente de scris de lux, multe dintre ele fiind si la reducere, precum Roller-ul Parker 45 Special Black GT, redus cu 50%. Cu siguranta poti sa gasesti un instrument de scris potrivit printre toate modelele disponibile, iar cu serviciul nostru de inscriptionare poti si sa marchezi instrumentul de scris cu ceva unic, fie numele persoanei careia vrei sa ii oferi acest dar, fie cateva cuvinte cu insemnatate.

 

Categorie:

Cadouri ,