Cadouri corporate pentru angajați - oamenii cheie care deschid ușile către succes

12.12.2019

O companie nu este nimic fără angajații săi. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu care au observat că oamenii potriviți sunt cei care fac roțile bussines-ului să meargă în direcția bună. Indiferent dacă administrezi o echipă mică din cinci oameni dintr-un spațiu de coworking sau supraveghezi sute în birouri la nivel național, trebuie să știi că angajații tăi sunt de neprețuit pentru succesul afacerii tale. Dacă în preajma Sărbătorilor, la final de an când tragi linie, te-ai gândit că vrei să le mulțumești dincolo de a le plăti doar un salariu, recomandarea noastră este să mergi pe cadouri corporate care să îi surprindă într-un mod plăcut.

cadouri corporate

În condițiile în care piața muncii din întreaga lume se confruntă cu o criză acută de specialiști din domenii diverse, trebuie să te asiguri că angajații tăi sunt motivați să rămână în companie și că le oferi mai mult decât un loc de muncă. Tocmai de aceea e bine să profiți de momentele speciale din an când le poți spune un sincer „Mulțumesc!” angajaților tăi alături de cadouri corporate care să transmită mesajul că sunt apreciați, că ești atent la nevoile lor și că nu sunt doar instrumentele prin care compania obține profit.

 

De ce să oferi cadouri corporate în loc de bani

 

Prima cărămidă pe care poți să o pui la fundația procesului de recompensare a angajaților tăi și de menținere a lor în compania ta este să le oferi un salariu competitiv cu ceea ce există pe piață. Banii și salariul sunt un aspect important pentru orice angajat. Însă, ulterior, ceea ce determină un angajat să rămână într-o firmă este nevoia de sens și relațiile profesionale. Odată ce ai înțeles ce preferă fiecare angajat, care îi sunt așteptările, următorul pas este să contribui la menținerea acestei stări. 

 

Dar ține cont că e la fel ca într-o tranzacție de business, trebuie să te miști rapid altfel riști să pierzi oamenii potriviți. Cadourile coprorate pentru angajați în diverse momente din an sunt importante pentru că îi vor face să se simtă „văzuți” și înțeleși. Atunci când le oferi o cotă parte din profitul vânzărilor, banii pe care angajații îi obțin sunt văzuți ca o consecință firească a muncii lor, nu ca pe o apreciere sinceră.

 

cadouri corporate

 

Cadouri corporate ALTFEL pentru angajați 

 

Sfatul nostru este să sari peste cadourile corporate mult folosite și ieftine și să-ți surprinzi angajații în acest an cu lucruri noi. Bineînțeles că este un aspect plăcut să dați o notă personală cadourilor prin personalizarea lor cu culorile companiei, un logo sau un mesaj personal care transmite cu adevărat aprecierea.

Iată mai jos câteva idei de cadouri corporate la îndemână pentru angajatorii care vor să-și fidelizeze angajații și să-i facă să se simtă apreciați:

 

Cadouri corporate pentru angajați: Concediu sabatic

 

Că tot se apropie sărbătorile de iarnă, iar oamenii visează la odihnă și relaxare, unul dintre cadourile corporate altfel pe care le poți oferi angajaților tăi este un concediu sabatic. Dacă în urmă cu câțiva ani, concediile sabatice erau o raritate în companii, în ultima perioadă, astfel de concedii sunt tot mai des întâlnite. O pauză de câteva săptămâni sau luni de la birou, în care angajatul să urmeze cursuri de dezvoltare profesională, de consiliere sau pur și simplu să se odihnească și să se plimbe poate fi o variantă excelentă de relaxare, dar și o dovadă a aprecierii angajatorului. 

 

Este un mod de a-i arăta angajatului că vrei să-i oferi cele mai bune condiții pentru a-l păstra, pentru a-l ajuta să-și stimuleze creativitatea, pentru a-i oferi cele mai bune condiții pentru a-l păstra. Un concediu sabatic este o metodă excelentă de a le mulțumi angajaților pentru fidelitate, pentru munca depusă și pentru rezultatele obținute, dar și pentru a-i fideliza în continuare, pentru următorii ani.

 

cadouri angajati

Cadouri corporate pentru angajați: coșuri pline cu delicatese

 

Când vezi un coș plin cu produse rafinate, gourmet, selecționat alese, imposibil să nu-ți lase gura apă. Și nu, nu ne permitem să mâncăm în fiecare zi astfel de delicatese, ciocolată din cea mai fină sau șampanie de colecție, așadar dacă vrei să le faci o bucurie angajaților tăi în prag de sărbători când probabil vor avea și invitați, noi garantăm că le vor plăcea maxim coșuri cadou cu produse trandiționale sau internaționale, de cea mai bună calitate.

 

Cadouri corporate pentru angajați: acces la cursuri și conferințe

 

Considerate beneficii ale unui loc de muncă, oportunitățile de dezvoltare a carierei sunt căutate de foarte mulți angajați tineri. Alături de pachetul salarial, posibilitatea de a-și dezvolta cariera este unul dintre beneficiile care îi vor atrage și îi vor fideliza întotdeauna pe angajați. Așadar, de ce să nu le oferi aceste lucruri cu ocazia sărbătorilor, în locuri unor cadouri corporate banale și plicticoase. Trainingurile, programele de mentoring, cărți de specialitate sunt câteva dintre cadourile care se pot găsi sub bradul din compania ta. 

 

Cadouri corporate pentru angajați: vouchere și abonamente la săli de sport

 

Majoritatea celor care doresc să facă sport reușesc cu greu să-și găsească motivația necesară pentru a se angaja într-un program intens și constant de exerciții fizice. Sportul face minuni pentru starea de sănătate, pentru că îți dă energie și te face să te simți mai bine. Așadar, de ce să nu schimbi perspectiva asupra cadourilor corporate pentru angajații tăi și să nu le oferi vouchere și abonamente la săli de sport… în echipă. Când sunt mai mulți, când fac parte dintr-o echipă, oamenii sunt mai determinați în a-și asuma un angajament față de rutina sportivă. Așadar, vocuhere și abonamente la săli de sport pentru toată lumea!


Nu este un secret că angajații fericiți sunt mai productivi, pentru că energia lor nu mai este consumată pe frustrări, reproșuri, căutări de mai bine. Dacă toate capitolele sunt bifate cu brio la locul de muncă pe care îl au deja, ei se concentrează pe a-și face jobul cât mai bine, pentru a se simți bine. Dacă vrei ca anul acesta forma de compensare pe care le-o oferă compania de Sărbători să fie ALTFEL, atunci alege cadouri corporate cu sens!