Avem 1 singur sfat pentru toată luna martie: comandă flori

28.02.2019

"After women, flowers are the most lovely thing God has given the world." - Christian Dior

 

Primăvara este în aer! Se simte cu fiecare adiere caldă de vânt, cu fiecare rază de soare, cu fiecare zi care trece în birou sau în pauze binevenite în aer liber. În lumina noului sezon, ne-am gândit la toți oamenii cărora vrei să le arăți recunoștința sau cărora vrei să le spui dincolo de cuvinte că îi apreciezi. Gesturile sincere către oamenii cărora le ești recunoscător ar trebui să fie un obicei, nu doar o ocazie, mai ales în business și în viața personală. :)

Comanda Flori pentru colegele de birou Austral Magnolia

Așadar, în luna Martie îți lansăm invitația deschisă de a fi alături de noi vestitorii primăverii, de a aduce bucurie împreună sub chip de floare! Dacă ești pregătit să apeși butonul Comandă flori, noi îți spunem ce flori se potrivesc în funcție de destinatar pentru ca zâmbetul de pe chipul persoanei dragi să fie luminat de bucuria de a primi un buchet de flori care îi place.

 

Flori pentru mama

 

Știe că ești departe, că viața ta este de acum împărțită între noul job, noua casă, relația de cuplu, prietenii. Însă, ai posibilitatea să-ți surprinzi mama în luna Martie trimițându-i flori la domiciliu, chiar la ea acasă. Ce flori i s-ar potrivi celei mai speciale femei din viața ta? Un buchet cu crini imperiali, florile preferate ale Reginei Maria, o mare iubitoare de flori, de grădini și culoare, pasiune imortalizată în sute de fotografii de epocă. Regina Maria considera crinii nobili și sacri, cu o puternică încărcătură simbolistică legată de creștinism, deoarece îi aminteau de Fecioara Maria.

Nu uita de un mesaj frumos personalizat potrivit pentru scumpa ta mamă, astfel dacă ai nevoie de puțină inspirație poți alege una dintre cele două variante:

  • La mulți ani mama! Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, pentru omul care sunt astăzi!

  • Sunt fericit să am cea mai bună mamă din lume! Meriți toată dragostea, pentru grija și sprijinul pe care mi le-ai oferit în fiecare zi a vieții mele. Te iubesc!

 

Flori pentru soție

 

Când i-ai trimis ultima dată flori soției tale? Nu ne referim la florile virtuale trimise pe telefon, dar avem o soluție la fel de simplă, tot cu ajutorul telefonului: comandă online de flori. Este la fel de ușor de trimis ca emoticonului simpatic de pe WhatsApp. Alegi buchetul de pe site, iar noi trimitem florile prin curier, exact acolo unde ne indici. Pentru că trandafirii sunt cunoscuți din vremuri străvechi ca fiind florile iubirii, amintește-i de iubirea pe care i-o porți oferindu-i un buchet senzațional de 25 de trandafiri roșii.

 

Dacă emoțiile-ți stau strânse ca un mănunchi și nu știi ce cuvinte romantice să așterni pentru a-ți surprinde soția, iată două idei foarte frumoase:

 

Sunt recunoscător că ești lângă mine și că îmi umpli viața cu iubire!

 

Alături de tine simt că pot să iubesc, să râd, să trăiesc mai frumos. Te iubesc!

 

Comanda Flori pentru colegele de birou Austral Magnolia

Flori pentru colegele de birou

 

Zi de zi alături în același birou, colege pe care te bazezi în proiectele la care lucrați împreună. E greu să ne imaginăm în ziua de azi un job în care nu este nevoie de implicare cu oamenii și lucru în echipă. Pentru că noi suntem de părere că o mare parte din satisfacția profesională pleacă de la bucuria pe care o simți față de persoanele cu care lucrezi, credem că gestul de a oferi colegelor tale un buchet de flori colorate și vesele, care inspiră optimism, creativitate și energie, le va aduce în suflet multă bucurie.

 

Pentru că un buchet de flori însoțit de o urare este primit cu mai multă bucurie, iată ce cuvinte le poți spune colegelor de birou:

 

 

Îți mulțumesc pentru că faci ca fiecare zi de Luni să nu fie un chin!

 

Ești o adevărată inspirație pentru mine, îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!

 

Comanda Flori pentru colegele de birou Austral Magnolia

 

Flori pentru partenerele de afaceri

 

Se spune că încrederea se câștigă în timp, indiferent de relație. Cu atât mai mult, în mediul business, este nevoie de stabilirea clară a valorilor și obiectivelor fiecăruia.  Experții în management sunt de părere că problemele, conflictele din mediul business, sunt inerente și pornesc de la interacțiunile dintre oameni și mai puțin de la situații obiective. Când partenerii se ceartă, nu o fac doar pentru a rezolva o problemă, ci mai degrabă pentru a-și susține imaginea de sine și statutul. Ca o afacere să meargă bine nu este nevoie doar de bani, resurse materiale sau experiență profesională, ci de înțelegerea nevoilor emoționale ale fiecăruia și de o interacțiune bazată pe încredere și suport reciproc atât în momentele bune, cât și cele mai dificile.

Dacă vrei să spui un mulțumesc special partenerelor de business, să le transmiți aprecierea pentru colaborarea frumoasă pe care o aveți, luna Martie este momentul oportun să faci acest gest. Comandă flori care transmit dincolo de cuvinte recunoștința așa cum sunt aranjamentele cu flori speciale și trimite-le partenerelor de business o urare frumoasă de primăvară:

 

Pentru a avea succes trebuie să găsești ceva de care să te agăți, ceva care să te motiveze, care să te inspire. Mulțumesc că îmi ești alături!

Toate visele noastre devin realitate dacă avem curajul să le urmăm. Mă bucur că ești pe acest drum lângă mine.

 

Alege să dăruiești în luna martie cel mai elegant cadou: un buchet de flori. Zâmbetele de bucurie sunt mai prețioase decât orice bijuterie strălucitoare. Comandă flori online și trimite cea mai frumoasă urare cu ocazia venirii primăverii. Austral îți pune la dispoziție, prin parteneriatul cu Florăria Magnolia, buchetele și aranjamentele perfecte pentru un martie în care te faci remarcat în viața profesională dar și personală.

Categorie:

,

Taguri:

,