Austral 25+1. În fiecare an știi pe ce te bazezi ca să crești în afaceri

10.06.2019

“Nu îţi reduce aşteptările pentru a se potrivi cu performanţa ta. Ridică-ţi nivelul de performanţă pentru a se potrivi cu aşteptările tale” Ralph Marston

 

Când faci tot ce îți stă în putință să oferi cele mai bune soluții clienților tăi, anii de muncă și de colaborare se adună și se tot adună. Și pașii timizi de început se transformă în pași maturi și încrezători în proiectul la care lucrezi de-atâta vreme, iar rezultatele pozitive și succesul nu întârzie să apară. Nu este o treabă ușoară. E chiar greu, trebuie să recunoaștem. Dar, creșterea unei afaceri profitabile necesită un angajament ferm pentru dezvoltare continuă și îmbunătățirea performanțelor.

Pentru cele mai bune rezultate, Austral a promovat timp de 26 de ani o abordare specială care a ridicat standardele calității, cât și relațiile cu colaboratorii și astfel a ajuns în topul celor mai performante companii din industrie. A susținut mii de echipe în a-și îmbunătăți performanțele la birou, oferindu-le cea mai potrivită soluție pentru afacerea lor. Cheia acestei abordări se regăsește în aspectele practice legate de modelul de conducere bazat pe o echipă performantă, pe energie pozitivă, pe inovație și pe menținerea unei relații bune cu partenerii.

 

 

Austral Trade, un model de afacere profitabilă care funcționează de peste 25+1 ani

 

 

Fiecare zonă de lucru dintr-un business este importantă și nu funcționează de una singură. Când toate sunt dezvoltate în armonie devin un instrument puternic pentru organizație. Pe o piață în schimbare, în care multe companii adoptă aceleași strategii sau au produse sau servicii similare, singura modalitate de a obține performanțe pe termen lung este de a inova. O companie care vrea să ofere servicii de calitate trebuie să aibă viteza și resursele necesare pentru a se deplasa rapid pe măsură ce apar noi oportunități. Acest lucru va oferi credibilitate ca partener, furnizor și alegere de investiție.

 

În cei 26 de ani de activitate, Austral a dezvoltat un model de business bazat pe:

 

- 100% capital românesc;

- 17 echipe de vânzări cu sedii în diferite orașe din România;

- 17 milioane de euro cifra de afaceri în 2017;

- 0 litigii și 0 datorii către stat sau parteneri;

- 4 certificări ISO: Sistemul de Management al Calității (ISO9001), Evaluarea Sănătății și Siguranței Ocupaționale (standardul OHSAS 18001), ISO 14001, SA 8000

 

 

 

În cei 26 de ani de activitate Austral a învățat că livrarea corectă a produselor comandate este cheia parteneriatelor de succes. De aceea, fac tot ceea ce este posibil ca de fiecare dată să livreze exact produsele pe care clientul le-a comandat. Faptul că 50% dintre produsele de papetărie sunt românești și că stocurile sunt mereu actualizate permit respectarea timpul de livrare și expedierea produselor solicitate într-o comandă într-o singură tranșă, în 99% dintre cazuri.

 

Ce ne definește și ce ne diferențiază de concurență

 

"The secret of change is to focus all your energy not on fighting the old but on building the new!" Socrate

 

Succesul unei afaceri depinde de invovație sau tehnologie? Succesul Austral și deopotrivă al unei afaceri profitabile îl definește îmbinarea acestor doi factori, acești doi determinanți sunt exponenții modelului de business. Tehnologia influențează viața noastră de zi cu zi și implicit toate afacerile, de aceea a devenit o resursă care poate fi accesată de oricine. Tocmai de aceea, afacerile intră tot mai mult în lumea digitală.

În acest sens, Austral a devenit integrator de servicii complete pentru birou, care împreună cu partenerul său Content Speed oferă sprijin în dezvoltarea afacerilor în mediul digital prin soluții personalizate tuturor clienților care își doresc să-și integreze business-ul tradițional cu mediul online sau să-și transfere afacerea în online. De asemenea, există clienți companii care și-au integrat cerințele de birotică, tehnologie online și soluții Microsoft Cloud, într-un singur loc, pentru a obține rezultate de business mai bune. Parteneriatele cu Austral diferă de la caz la caz, concluzia generală fiind că pot fi aplicate indiferent de domeniul afacerii: retail sales, online sales, HoReCa, contabilitate, domeniul juridic, dar exemple sunt mult mai multe.

 

Ca într-un joc de șah, în business trebuie să gândești mereu câteva mutări în avans. Așa cum aminteam mai sus inovația este vitală în afaceri, indiferent de domeniu, fie că vorbim de domeniul tehnologic, fie că este vorba despre cu totul alt tip de servicii. Dacă nu ții pasul cu schimbările societății, competitorii ți-o vor lua înainte în timp ce tu contemplezi încă la vechile rezultate. Îmbunătățirea trebuie să fie o preocupare constantă a tuturor echipelor, un exercițiu de fiecare zi. Analizele din domeniul de activitate al afacerii tale îţi pot da indicii semnificative legate de nevoile potenţialilor clienţi. Timingul e esenţial aici și acum.

 

 

 

 

Categorie:

,

Taguri:

,