7 momente în care te poți evidenția ca partener de business dăruind buchete de flori

09.11.2018

Unii le-au descris ca fiind un adevărat spectacol al naturii, alții ca fiind sursă de inspirație pentru artiști și poeți. “Anemonele” lui Ștefan Luchian, “Irișii” și “Floarea Soarelui” ale lui Van Gogh, “Nuferii” lui Monet sau celebrele buchete cu flori ale lui Paul Cezanne, sunt doar câteva dintre exemplele de flori care au stârnit emoții profunde și au inspirat artiștii. Un lucru este clar și dovedit chiar de către specialiști, florile aduc bună dispoziție în viața noastră, ne înfrumusețează casa și ne înseninează sufletul.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori in 70 orase din Romania

Tocmai de aceea, le folosim adesea pentru a ne exprima aprecierea și pentru a celebra un moment important din viață. Pentru că se spune despre flori că transmit un mesaj nonverbal, buchetele de flori pe care alegi să le oferi în dar sunt un bun prilej de a te evidenția și în viața de business, ca angajator sau ca partener de afaceri.

 

Îți prezentăm 7 momente în care te poți evidenția ca partener de business dăruind buchete de flori:

 

1. Bonsai în ghiveci - Când te prezinți

 

În general, prima impresie contează foarte mult, indiferent de context. Dar prima impresie despre filozofia ta de business poate consolida din start o relație extrem de avantajoasă. Așadar, dacă ești nou pe piață și vrei să te prezinți unor posibili parteneri într-un mod inedit, oferă-le o carte de vizită “atipică”: un buchet de flori. Poate să fie o cutie cu flori ce înfrumusețează biroul sau alege să trimiți un bonsai în ghiveci, mai ales că ținem cont de pirncipiile feng shui, bonsaiul fiind considerat o plantă aducătoare de noroc.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

2. Crizanteme sau Orhidee - Când un partener își deschide un sediu nou

 

Mediul de afaceri este unul foarte dinamic, iar suișurile și coborâșurile indiferent de domeniu sunt la tot pasul. Dacă vrei să câștigi sau să păstrezi încrederea celor cu care ai semnat un contract, trebuie să fii permenent la curent cu schimbările din firma acestora. De exemplu, dacă afli că își vor schimba sediul sau că vor înființa o nouă filială, atunci profită de acest moment și trimite un gând bun, printr-un buchet de flori cu crizanteme sau un ghiveci cu orhidee. Aceste flori sunt considerate ca fiind aducătoare de succes pe plan profesional.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

3. Cutie cu plante și sampanie cu foițe de aur - De ziua de naștere a unui partener de business

Unii spun că o relație de afaceri este ca o căsătorie. Noi tindem să le dăm dreptate pentru că este o legătură importantă care implică multă încredere și respect reciproc. Tocmai de aceea, de ziua de naștere a partenerului tău de afaceri, indiferent că este o femeie sau un bărbat, o cutie cu plante de birou, recunoscute pentru beneficiile asupra aerului din încăpere și o sticlă de șampanie cu foițe de aur de 23 de karate, comestibile, sunt un cadou extravagant pe care partenerul tău de afaceri cu siguranță îl va aprecia. În plus, cercetătorii susțin că aurul este singurul metal care nu dăunează organismului ba dimpotrivă, este considerat un elixir cunoscut din perioada egiptenilor, având rolul de a revigora organismul, încetinind îmbătrânirea.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

4. Un coș cu flori - Semn de mulțumire pentru invitația la o petrecere business

 

O petrecere business este mai mult decât o întâlnire de discuție și de luat masa, este de foarte multe ori un eveniment social, între oameni cu același statut social și profesional, unde se pot lega noi oportunități de afaceri și parteneriate noi. Acest tip de eveniment impune și anumite reguli de etichetă, precum ținuta și modul de comportament.

Participarea la un astfel de eveniment se face întotdeauna pe bază de invitație, de aceea una dintre regulile de etichetă în afaceri spune că este important să răspunzi gazdei de îndată ce ai primit invitația la petrecere.

Îți propunem să răspunzi afirmativ unei invitații la o petrecere de business într-un mod special, printr-un
coș cu flori de sezon. Sau poți aborda situația diferit, după eveniment îi poți trimite gazdei un semn de mulțumire printr-un buchet cu flori. Cu siguranță vei face o impresie bună, iar gestul tău va fi remarcat de organizatorul petrecerii.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

5. Un mărțișor floral - Pentru partenerele de afaceri

 

În lumea de business acutală, femeile au demonstrat că pot conduce afaceri de milioane de euro la fel de bine ca și bărbații. Un buchet de flori minunat, în culorile specifice mărțișorului, le va aduce bucurie partenerelor tale de afaceri cu ocazia venirii primăverii. Majoritatea femeilor iubesc florile, așadar un mărțișor parfumat va fi un cadou apreciat de 1 Martie.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

6. Buchet de trandafiri - Aniversarea unui angajat

 

Aniversarea zilei de naștere a unui angajat cu un cadou floral de senzație este un mod excelent de a-i transmite că îl prețuiești. Cu un minunat buchet de trandafiri îi vei transmite dincolo de cuvinte cât de mult contează că sunteți în aceeași echipă și implicit îi vei mulțumi pentru încredere, entuziasm, tenacitate și efort. Dacă vrei să te asiguri că nu vei uita de ziua unui angajat, Austral îți oferă posibilitatea efectuării plăților recurente, la o dată fixă.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

7. Plantă de birou - Promovarea unui angajat

 

În contextul dificil al retenției angajaților buni, multe companii se concentrează pe crearea unui mediu de promovare internă. Promovările interne ajută la păstrarea celor mai eficienți angajați, oprind migrația de talente și întărind totodată compania. Fiind o formă de apreciere a angajaților și de stimulare a productivității, acest moment merită sărbătorit într-un mod aparte. Așa că, indiferent că angajatul tău va primi sau nu un birou nou, alături de celelalte bonificații, o plantă decorativă de birou este un cadou apreciat de foarte mulți angajați deoarece contribuie la sentimentul de bunăstare, purificând aerul din jur, reducând toxicitatea și chiar îmbunătățind creativitatea.

Austral Floraria Magnolia Livrare buchete de flori Romania

Este deja o constatare dovedită științific că mirosul și culorile florilor din jur ne influențează starea de spirit. De exemplu, se spune despre florile galbene că pot crește nivelul de energie, despre florile roz pal și albastru că au efect calmant și relaxant, iar despre cele roșii că măresc pulsul și capacitatea de concentrare. Asociate cu bucuria, vitalitatea și energia, buchetele de flori au menirea de a ne face mai pozitivi. Deci, cui vrei să-i trimitem o doză de bucurie în perioada următoare?

Acum livrăm culori prin buchete de flori în parteneriat cu Florăria Magnolia, gratuit în 70 orașe din țară!