5 produse de birotica si papetarie in care merita sa investesti la final de an

10.12.2020

La final de an, tragem linie si adunam rezultatele bune – proiecte frumoase, clienti fericiti si buget pe plus. Dar nu uitam sa facem investitii inteligente pentru anul viitor, de la achizitia produselor de birotica si papetarie pana la noile proiecte.

Analizeaza cu atentie toate departamentele si intocmeste o lista cu obiectele necesare, tinand cont de cateva criterii simple – ce lipseste din birou, ce ar usura munca angajatilor si ce este vechi si ar trebui inlocuit.
 

Inspira-te din sugestiile noastre de produse de birotica si papetarie in care merita sa investesti la final de an.

produse papetarie

 

1. Fisete metalice

 

Fie ca este vorba de contracte, declaratii fiscale, facturi ori alte tipuri de acte importante, fisetele metalice reprezinta cea mai buna solutie pentru arhivarea, sortarea si depozitarea acestora. Pe langa faptul ca asigura o compartimentare inteligenta si sunt incapatoare, ofera si protectie documentelor. Spre exemplu, fisetul metalic Pierre Henry are o capacitate de stocare in fiecare sertar de pana la 40 de dosare suspendate si dispune de o incuietoare cu doua chei.

 

2. Distrugatoare de documente


Securitatea documentelor a devenit un subiect din ce in ce sensibil in ultimii ani.

Daca si firma in care lucrezi este preocupata de acest aspect, afla ca nimic nu te ajuta mai bine sa pastrezi anumite date in siguranta la fel ca un distrugator de documente.

Alt avantaj al unui distrugator de documente este ca asigura curatenie si organizare in birou. Mai mult de atat, reprezinta o buna solutie si pentru a scapa, in mod ecologic, de deseurile de hartie.

Vei gasi o multime de modele de distrugatoare de documente in comert, asa ca trebuie sa analizezi produsele in functie de necesitati si de bugetul de care dispune firma la final de an. Poti sa investesti intr-un distrugator de documente cross-cut 8 foi Dahle, cu nivel de securitate P3 si o viteza de 6m/minut. Acesta este prevazut cu cutite separate pentru CD-uri si carti de credit, resturile fiind colectate intr-un cos separat. Poate fi utilizat atat la firma, cat si la biroul de acasa.

In cazul in care iti doresti un model mai avansat, poti achizitiona modelul de distrugator de documente strip-cut 16 foi Dahle. Acesta este prevazut cu filtru pentru aspirarea prafului de hartie ultrafin, cu atentionare automata privind schimbarea acestuia (tehnologie CleanTec). Este silentios si economic, oprindu-se dupa 30 de minute de nefunctionare.
 

Descopera oferta noastra completa de distrugatoare de documente.

 

3. Flipchart-uri

 

Nu poti sa faci o prezentare de succes, care sa ramana in amintirea clientilor, a colegilor si a superiorilor fara sa folosesti un flipchart. Este usor de utilizat, de transportat si are o utilizare versatila, astfel ca nu te va dezamagi niciodata. Obtii un efect maxim cu un efort minim!

Analizeaza gama noastra de flipchart-uri si alege-l pe cel care se pliaza cel mai bine pe nevoile firmei.
 

 

4. Whiteboard-uri
 

Unul dintre obiectele de birotica devenit indispensabil in ultimii ani este whiteboard-ul sau tabla alba magnetica. Si nici nu este de mirare fiindca ofera o serie de avantaje greu de trecut cu vederea. Ajuta angajatii sa isi organizeze ideile, sa se faca mai usor intelesi si are un efect pozitiv asupra modului in care creierul recepteaza informatiile.

Nu te mai stresezi ca trebuie sa schimbi mereu plansa de prezentare si nici ca ramai fara hartie in timpul speech-ului. Este suficient sa folosesti buretele ca sa faci loc pentru noile informatii ce trebuie scrise.

 

5. Scaune de birou

 

Pe lista produselor de birotica necesare in urmatorul an se afla de multe ori si scaunele de birou. Este suficient sa trimiti un mail general angajatilor pentru a afla ca multi dintre ei au o problema cu scaunul lor. Fie nu este suficient de confortabil, fie a inceput sa se deterioreze.

Viziteaza sectiunea noastra cu mobilier office si alege scaunele de birou potrivite. Avem in oferta scaune ergonomice rotative fara brate ori cu brate, confortabile si cu design elegant. Nu lipsesc nici fotoliile directoriale din stofa ori piele pentru un plus de confort, cu reglaje diverse in functie de inaltime, cu rolul de a sustine pozitia corporala corecta.

Se incheie anul, dar nu acelasi lucru trebuie sa se intample si cu stocul de produse de birotica si papetarie al firmei. Investeste in produse de calitate, care pot fi folosite pe termen lung si care dau un plus de valoare firmei.

 

Categorie:

,

Taguri:

,