5 decorațiuni creative handmade pentru Paște

04.04.2018

Se apropie sărbatorile de Paște și vin împreună cu vremea caldă, culori de primăvară și o mulțime de decorațiuni. Dacă esti o persoană care se bucură că face propriul decor de Paște, avem o colecție de idei de decorațiuni DIY pentru tine.

Indiferent dacă doriți ceva simplu pe care copiii îl pot face cu voi sau preferați ceva mai complicat, aceste proiecte vor fi perfecte pentru nevoile voastre, indiferent de vârstă:

       1. Ouă vopsite cu modele și accesorizate

Umpleți masa de Paște cu bucurie atunci când creați ouă pictate cu modele personalizate (poate chiar unul pentru fiecare membru al familiei în parte). În plus, le puteți da și mai multa “viață” accesorizându-le cu forme realizate din hârtie colorată. Așadar, cu un set de pensule bune, tempera de calitate și multă răbdare, pot ieși mici capadopere.

         2. Cadouri împachetate “altfel”

Găseste alternative pentru a împacheta cadourile celor dragi. Renunță la clasica hârtie de ambalaj și înlocuiește-o cu un ambalaj craft. În plus, poți să îi dai o notă personală elaborând modele din materiale neobișnuite: nasturi colorați, pânză de rafie, agrafe de hârtie etc.

         3. Codițe și urechi de iepuraș

Dacă ești maestru al decupajului, artei de a îndoi hârtia și mânuiești cu grijă lipiciul, atunci în zilele de Paște nu ar trebui să lipsească accesoriile care duc cu gândul la iepurași: codițe sau urechi ce pot fi așezate fie pe diverse obiecte sau chiar purtate de cei mici.

        4. Prăjituri cu forme amuzante

Gătitul în familie poate fi una dintre cele mai amuzante activități realizate împreuna în preajma Paștelui.Dar pentru aceasta recomandăm părintilor să se înnarmeze cu multa răbdare… si cu retete simple, însă, “asamblate” funny. De exemplu, cum ar fi niste brioșe in forme de dințișori?

          5. Căsuță de păsări

Iubitorii de păsări se pot bucura mai mult de oaspeții  cântători pirn intermediul căsuțelor speciale în care pot poposi la strașina casei sau pe marginea balconului. Și unde mai pui că simpla constructțe se poate dovedi de fapt un amplu proiect de familie. Iar pe lângă căsuta poți adăuga și un dispenser de seminte și astfel oferindu-le hrană într-un spatțu dedicat lor, păsările te vor vizita mai des. În plus, reusești să păstrezi și curațenia.

Așadar, vă provocăm să punem cu toții imaginația la contributie zilele acestea si sa creăm obiecte parcă desprinse din poveste că poate așa vom reuși cu toții să aducem armonia și liniștea mai aproape de noi.