Blogul Austral de papetarie

Ajuta-l sa-i placa scrisul de mana

12.09.2017

Ajuta-l sa-i placa scrisul de mana

In ciuda faptului ca scrisul de mana poate parea demodat, iar unele state din America au decis ca in locul caligrafiei, copiii sa studieze diverse programe computerizate de dactilografiere, studiile demonstreaza ca scrisul de mana are avantaje majore:

  • antreneaza creierul si implicit memoria
  • ajuta sa inveti mai rapid lectiile
  • dezvolta creativitatea si analiza critica

Asadar, ajuta-ti copilul sa isi doreasca sa foloseasca scrisul de mana, chiar daca vor fi nenumarate cazurile in care se va plange ca e plictisitor si greoi.

Citește mai mult

Cum alegi corect ghiozdanul pentru copilul tau?

08.09.2017

Cum alegi corect ghiozdanul pentru copilul tau?

Cele 3 luni de vacanta au trecut ca gandul si ca vantul, atat pentru copii, dar si pentru parinti. Si, iata, ca ne aflam cu totii in acea perioada a anului in care ne pregatim pentru noul an scolar: haine noi sau uniforme, stilouri sau pixuri, penare minuscule sau foarte incapatoare. Insa, cel mai reprezentativ accesoriu ramane ghiozdanul. 

Citește mai mult

Tu ce lasi in urma ta?

11.08.2017

Tu ce lasi in urma ta?

Sa va povestesc de ce Austral:

Lucram de mult timp cu un client important. Intr-o zi in timpul vizitei la sediul companiei spre finalul intalnirii (care a fost una foarte reusita) clientul imi spune ca apreciaza foarte mult timpul si consultanta pe care o oferim atat eu cat si echipa Austral dar ca m-ar fi vazut facand multe in alte domenii J.

Intrebarea cu care a incheiat intalnirea a fost cea care m-a pus pe ganduri si anume: Tu ce lasi in urma ta?

Citește mai mult

De ce merg mai departe cu Austral?

07.08.2017

De ce merg mai departe cu Austral?

Pentru ca nu esti singur (si la propriu si la figurat) J.

…nu sunt singur nici la birou…nu sunt singur nici la volan in drum spre client sau inapoi spre casa, pentru ca tot timpul cineva din echipa ma suna sa-mi ureze bafta sau ma intreaba daca am avut succes…nu sunt singur nici dupa ce ajung la client pentru ca stiu ca daca discutia nu a fost asa cum ma asteptam, am pe cineva in spatele meu care stiu sigur ca ma ajuta sa ies fericit de la urmatoarea intalnire.

Citește mai mult

Urca in trenul Austral!

31.07.2017

Urca in trenul Austral!

Dupa 3 ani in Austral pot spune ca reusim sa oferim, dincolo de standarde, oportunitatea de a lucra intr-o familie extrem de diversa, avand personalitati puternice, uneori antagonice dar complementare.

Citește mai mult

De ce Austral? Partea a2a

24.07.2017

De ce Austral? Partea a2a

Pentru mine, este o intrebare simpla, dar grea in acelasi timp. Simpla pentru ca am motive sa fiu aici si dupa aproape 2 ani, grea pentru ca poate fi greu de explicat pentru cineva din afara.

Am gasit aici oameni veseli, care stiu sa-ti fie si prieteni, nu doar colegi. Oameni a caror prietenie continua si dupa plecarea lor din Austral. Am gasit oameni cu aceleasi dorinte, aceeasi ambitie si seriozitate in ceea ce fac. Oameni care mi-au oferit tot suportul atunci cand am ajuns aici si de fiecare data cand am avut nevoie. Oameni care, mai inainte de sefi, stiu sa fie…oameni.

Citește mai mult

De ce Austral? Pentru ca…

31.05.2017

De ce Austral? Pentru ca…

Zumzete, agitatie, buna dispozitie. Se aude intrebarea "vrei o cafea?".

Din trei persoane stranse in fata cladirii dintr-o data ajungem la zece, apoi treizeci si tot crestem in numar. Se discuta despre ceea ce am facut saptamana care a trecut- cum merg vanzarile, cate comenzi avem si sunt facute prezentarile intre colegii noi.

Citește mai mult

Vesti bune, ca avem de unde!

09.05.2017

Vesti bune, ca avem de unde!

Potrivit zicalei ‘Dar din dar se face rai’, ne-am propus ca anul acesta, de Paste, sa daruim si sa investim in educatie, iar astazi va impartasim o poveste despre implicare si bine dat mai departe, la care am fost observator, dar si personaj implicat. 

Citește mai mult

Keep calm and bike ROCAA

11.04.2017

Keep calm and bike ROCAA

Pentru ca iubim sportul si incurajam competitia, echipa Austral a sustinut, recent, editia a treia a "ROCAA MTB LIPOVA", competitie de mountain-bike (MTB) de ciclism, desfasurata in orasul LIPOVA din jud. ARAD care se adreseaza sportivilor amatori.

Ne bucuram sa fim alaturi alaturi de performeri si va amintim ca s-a deschis sezonul pentru toate competitiile de amatori.

Noi ne pregatim sa participam la cateva, speram sa intalnim cat mai multi dintre voi acolo, pentru ca sport egal stare de bine.

Keep calm, bike and run!

Citește mai mult

De ce sa comanzi online?

15.03.2017

De ce sa comanzi online?

Pentru ca asa economisesti pana la 80% din timpul acordat unei comenzi de papetarie si birotica.

In platforma de comanda ai acces la liste personalizate de produse, cu preturile negociate de tine, gasesti informatii si poze ale produselor actualizate si poti monitoriza in orice moment statusul comenzilor tale.

Citește mai mult